REFERENSSIT

Kuntosali & Hieronta

Actiwell on paikallinen yritys joka tarjoa kuntosali- ja hierontapalveluita Kemiönsaarella, Varsinais-Suomessa. Jatkuvalla asiakasmäärän kasvulla, Actiwellin tiimi päättivät päivittää digitaalisen imagonsa peruskorjauksen yhteydessä.

Kokosimme heille brändipaketin sisältäen verkkosivut, valokuvaukset uudistetuista tiloista, blogisivut, sekä lopuksi lyhyen koulutuksen, jossa perehdytimme heidät käyttämään helppoja blogityökalujamme.

Ajankohtaista /

Actiwell Blogi

Logo Seinä /

Actiwell Pääsisäänkäynti

Valokuvaukset /

Actiwell Yläkerta

Spinning Sali /

Actiwell Alakerta

Autojen Erikoisvarusteiden Verkkokauppa

RS GARAGE on keskittynyt räätälöityjen autonosien ja tarvikkeiden myyntiin. Tarve verkkokaupalle oli äkillinen, ja toteutimme heille täydellisen verkkokaupan ja brändäyksen logoineen lyhyessä ajassa. 

Verkkokauppa sisältää laajan valikoiman tuotteita usealle eri automerkille, jossa keskitytään informatiivisiin ja visuaalisiin osastoihin yhdistettynä verkkokauppaan. Rakenteella saadaan asiakkaalle selkeä ymmärrys RS Garagen tarjoamista palveluista.

Ohjauspyörän Valokuvaukset / 

RS GARAGE

Selitykset /

RSG Custom Steering Wheels

Meistä Osio /

RS GARAGE

Jälleenmyyjille /

RS GARAGE

Siivous, Catering ja Ravut

Sabina oli kulkenut pitkän tien urallan ilman minkäänlaista markkinointia. Kaikki uudet asiakassuhteet olivat syntyneet suullisella markkinoinnilla. Kun hän perusti rapuyrityksen hän tiesi että verkkosivut olivat hänelle välttämätön markkinointikanava.

REN LYXin Sabina kertoi heti että hän halusi yksinkertaiset verkkosivut sisältäen ainoastaan tarepeelliset tiedot sekä lyhyen tarinan hänen yrityksestään. Ehdimme julkaisemaan verkkosivut juuri ajoissa ennen rapusesonkia, henkilökohtaisella tuntumalla.

REN LYX & Skärgårdskräftan /

Hybridi Bisneskortti

Skärgårdskräftan /

Logo

Company Story/

Tekstien Tuottaminen

Kauniit Kuvat /

Visuaalinen Tunne

Open site navigation

Galleria / 

FRITZÉN Studio

Valokuvaukset Koti/

FRITZÉN Studio

Portfolio/

Galleria

Yhteydenotto/

Sivujalka

FRITZÉN Design Studio on meidän sisaryhtiömme joka keskittyy eri tuotteiden ja valaisimien teolliseen muotoiluun. FRITZÉN Studio tuottaa 3D malleja ja prototyyppejä eri käyttötarkoituksiin aina vedoksesta tuotantovalimiiseen kokonaisuuteen. Tässä tapauksessa oli verkkoportfolio paras mahdollinen tapa saada näkyvyyttä työlle.

Portfolio on rakennettu periaatteella että visuaalisten vaikutusten merkitys on tärkein. Studioa kuvaillaan erittäin taiteellisena ateljeenä, jonka syystä halusimme ilmaista muotokieltä laajalla kuvapankilla. Toteutimme valokuvaukset useassa eri ympäristössä tuottaaksemme studio, koti ja ulkotila kuvia tuodaksemme verkkosivut eloon.

Teollinen Muotoilu