Open site navigation

MIKSI ME?

KOSKA ME HALUAMME ETTÄ SINÄ ONNISTUT!

Meidän tehtävämme on auttaa kaikenlaisia yrityksiä ja yrittäjiä ottamaan kaikki tarvittavat askeleet, saavuttaakseen heille ansaitun näkyvyyden nykypäivän kehittyvässä ja monimutkaisessa digitaalisessa viidakossa.

Pienenä tiiminä voimme antaa projektillesi täydellisen huomion, räätälöity vastaamaan jokaista erillistä vaatimusta, riippumatta projektisi tai yrityksesi koosta.

Asiakkaanamme sinulla on valta kertoa meille täsmälleen mitä sinä tarvitset! Me toteutamme suunnitelmat viimeiseen yksityiskohtaan asti saavuttaaksemme tehokkaat tulokset.

Voit ottaa rennosti ja vain seurata kun me hoidamme kaiken luovan sekä teknisen työn puolestasi, kokemuksella ja luotettavuudella jonka takaa virallisen Wix kumppanuutemme

TAPAA PERUSTAJAT

Björn Emil Fritzén

Caisa Lindblom

Tekninen Keihittäjä & Myynnin Asistentti

Perustaja & Webdesigneri

Caisa aloitti sairaanhoitajan opinnot ja sai tämän ohella mahdollisuuden osallistua verkkosivujen suunntteluun, tuotekuvauksiin sekä muihin digitaalisiin tehtäviin. Hänen tehtävänsä on aluksi ollut pieniä, mutta matkan varrella hän on opetellut hallitsemaan useammat vaativat työkalut yhteistyön ansiosta. Caisan aiemmat työkokemukset ovat tehneet hänestä erittäin asiakassuuntautunut työssään. Hänen valintansa on useimmiten läheinen yhteistyö asiakkaan kanssa, jotta projektit sujuvat ilman väärinkäsityksiä ja mahollisimman sulavasti. Caisa on tällä hetkellä projektivastaavana, ja suorittaa tällöin kaikki tekniset testit sekä käyttöönottotarkastukset julkaisuja varten.

Björn on työskennellyt useamman vuoden valaisin- ja automaatioasentajana sekä myöhemmin myös valaisinsuunnittelijana sekä myyjänä. Vuonna 2015 hän perusti ensimmäisen yrityksensä sähköalalla ja on siitä asti ehtinyt rakentaa usempia brändejä.

Björnillä on sähkön ja automaation perustutkinto. Hän on myös suorittanut kurssipohjaisia muotoilijan opintoja Turun Ammattikorkeakoululla. Björnillä oli pitkä kokemus erilaisten digitaalisten ja mekaanisten työkalujen kanssa, joka johdatti hänet perustamaan Magni & Modi Agencyn. Hänellä on suuri intohimo suunnitella ja rakentaa verkkosivuja jotka tuovat kävijöitä ja muuttavat heidät mahdollisiksi asiakkaiksi. Björn nauttii startup-yritysten kanssa työskenskentelemisetä, jolloin hän saa mahdollisuuden auttaa heitä kasvamaan verkossa. Hän pyrkii aina perustamaan pitkäaikaiset suhteet asiakkaidensa kanssa, joka tuo lisäarvoa molemmille osapuolille. Björn viihtyy kesällä parhaiten saaristossa Ann Mari puuveneen ruorissa, ja talvella Meri Teijon rinteessä, monot ja sukset jalassa.